Bliv GRØN DYST ambassadør

Som GRØN DYST ambassadør er du med til at sørge for at bæredygtighed, miljø og klimateknologi er en del af vores alles uddannelser. I menuen til venstre kan du møde de GRØNNE ambassadører.
Hvad laver vi?

Som ambassadør bliver du en del af vores team af studerende, der har en stor interesse for emnet. Vi har alle deltaget i tidligere GRØN DYST, så vi har en masse inspiration og motivation at give videre til de andre. Det gør vi ved at holde oplæg et par gange om året, hvor vi fortæller om vores projekt og oplevelser fra GRØN DYST. Vi er også nogle gange med til at løse praktiske opgaver sammen med GRØN DYST-teamet i forbindelse med konferencen. Som du kan se længere nede, kan vi også kontaktes af interesserede studerende, hvis de har nogle spørgsmål omkring GRØN DYST.

 

Bliv GRØN ambassadør og styrk dit netværk, styrk dine kompetencer og få nogle fede oplevelser. Som tak, forkæler vi dig med fagligt interessante ture og lidt godt til ganen.

 

Vær med

Lyder det som noget for dig? Så meld dig som GRØN ambassadør! Skriv en mail til Sevil Afshar på secaf@adm.dtu.dk.

 

Tag en snak med os!

Vi ved en masse om GRØN DYST, så du skal bare spørge os, hvis du er i tvivl om noget eller vil høre mere om konferencen. Vi vil meget gerne fortælle dig, hvorfor GRØN DYST er fedt og hvordan du kan komme i gang med din egen GRØN DYST-oplevelse. Nedenfor kan du finde vores kontaktinformationer og læse kort om vores GRØN DYST-projekter. Skriv løs!

 

Kontakt Grøn Dyst

Tlf.: 45251194
e-mail: groendyst@adm.dtu.dk
http://www.groendyst.dtu.dk/For-Studerende/GROeN-DYST-ambassadoerer
15 AUGUST 2018