Bliv GRØN DYST ambassadør

Som GRØN DYST ambassadør er du med til at sørge for at bæredygtighed, miljø og klimateknologi er en del af vores alles uddannelser.
Hvad laver vi?

Som ambassadør bliver du en del af vores team af studerende, der har en stor interesse for emnet. Vi har alle deltaget i tidligere GRØN DYST, så vi har en masse inspiration og motivation at give videre til de andre. Det gør vi ved at holde oplæg et par gange om året, hvor vi fortæller om vores projekt og oplevelser fra GRØN DYST. Vi er også nogle gange med til at løse praktiske opgaver sammen med GRØN DYST-teamet i forbindelse med konferencen. Som du kan se længere nede, kan vi også kontaktes af interesserede studerende, hvis de har nogle spørgsmål omkring GRØN DYST.

 

Bliv GRØN ambassadør og styrk dit netværk, styrk dine kompetencer og få nogle fede oplevelser. Som tak, forkæler vi dig med fagligt interessante ture og lidt godt til ganen.

 

Vær med

Lyder det som noget for dig? Så meld dig som GRØN ambassadør! Skriv en mail til Sevil Afshar på secaf@adm.dtu.dk.

 

Tag en snak med os!

Vi ved en masse om GRØN DYST, så du skal bare spørge os, hvis du er i tvivl om noget eller vil høre mere om konferencen. Vi vil meget gerne fortælle dig, hvorfor GRØN DYST er fedt og hvordan du kan komme i gang med din egen GRØN DYST-oplevelse. Nedenfor kan du finde vores kontaktinformationer og læse kort om vores GRØN DYST-projekter. Skriv løs!

 

GRØNNE ambassadører

Teknisk biomedicin

Aleksander Haack                   Cecilie Knudsen

S153292@student.dtu.dk       nzj892@alumni.ku.dk

 

Rasmus Friis                          Søren Dam

s154269@student.dtu.dk       s153398@student.dtu.dk

Aleksander, Cecilie, Rasmus og Søren blev tildelt 1. pladsen ved GRØN DYST 2017 med deres projekt ”Venom Detection Kit”. Deres projekt går ud på at udvikle et diagnosticerende værktøj til identifikation af gift i blodprøver. På denne måde kan læger give den korrekte modgift.

 

Design og innovation

Andreas Aabo

andreasaabo@gmail.com

Andreas blev tildelt 1. pladsen ved GRØN DYST 2016 med sit projekt ”Self-healing Asphalt”. Hans projekt går ud på at udvikle en asfaltblanding, der kan reparere sig selv med hjælp fra induktionsopvarmning og på denne måde tredoble vejens levetid.

 

Kathrine Hagen

S143995@student.dtu.dk

Kathrine blev tildelt 1. pladsen ved GRØN DYST 2017 med sit projekt “From Plastic Waste to Tile”. Hendes projekt går ud på at omvende blød indpakningsplast til teglsten, som kan bruges til at bygge toiletter i landsbyerne i Indien. På den måde reducerer vi mængden af plastaffald.

 

Fysik og nanoteknologi

Anneline Hegelund Christensen

S141127@student.dtu.dk

Anneline blev tildelt 1. pladsen ved GRØN DYST 2016 med sit projekt ”Optimal Flow Through a Humidity Induced Convection Pump”. Hendes projekt går ud på at modellere åkandens struktur i en dampkonvektionspumpe, som så vil have potentiale til at blive en ny form for vedvarende energi.

 

Proces og innovation

Asbjørn Høj Christensen

asbjornhch@gmail.com

Asbjørn blev tildelt 2. pladsen ved GRØN DYST 2017 med sit projekt ”AgroPrint”. Hans projekt præsenterer The SeedPrinter1, som er en førerløs og økovenlig såmaskine. Med dens ekstreme præcision kan den afløse bonden og spare ham for fysisk arbejde og tid.

 

Nicolas Dandanell

nicolasmbdandanell@gmail.com

Nicolas blev tildelt 3. Pladsen ved GRØN DYST 2017 med sit projekt “Food to Fungus”. Hans projekt går ud på at gro svampe på madrester, så man på den måde kan kæmpe mod mængden af madspild.

 

Environmental Engineering

Cecile Kittel

ceki@env.dtu.dk

Cecile blev tildelt 3. pladsen ved GRØN DYST 2017 med sit projekt ”Informing a Hydrological Model of the Ogooué with Multi-mission Remote Sensing”. Hendes projekt undersøger hvordan man med hjælp fra et hydrologisk modelleringsprogram med data fra satellit fjernmåling kan identificere flodens hydrologiske system.

 

Peter Alexander Stentoft

S113327@student.dtu.dk

 

Peter blev tildelt 1. pladsen ved GRØN DYST 2017 med sit projekt ”Green Treatment of Black Water”. Hans projekt præsenterer en forudsigende kontrolstrategi, der reducerer strømforbruget fra behandling af spildevand og dermed gøre det til en grønnere proces.

 

Mathematical Modelling and Computation

Jens Moll-Elsborg

S134775@student.dtu.dk

Jens blev tildelt 2. pladsen ved GRØN DYST 2017 med sit project “Three Elements for an Even Playing Field”. Konceptet i hans projekt går ud på at håndhæve 2020 reglementerne omkring brændsels SOx-indhold i transportmidler på/i vand.

 

Bioteknologi

Kristoffer Falkenberg

kristoffer@bachfalkenberg.dk

Kristoffer blev tildelt 3. pladsen ved GRØN DYST 2015 med sit projekt ”Syngas Fermentation – Growing Bacteria on CO2”. Hans projekt undersøger, hvordan man kan fremstille Syngas af organisk materiale og bruge det som brændstof og medicinalvarer.

 

Food Technology

Pia Fiil Christensen                 Sara Aaslet

S093934@student.dtu.dk       S104908@student.dtu.dk

Pia og Sara blev tildelt 3. pladsen ved GRØN DYST 2017 med sit projekt “Sediefilm”. Deres projekt præsenterer nedbrydeligt og spiseligt film, som kan bruges til indpakning af mad. På denne måde reducerer vi produktionen af plastikaffald fra madindustrien.


Produktion og Konstruktion
Jeppe Dilling-Pedersen
jedil@adm.dtu.dk
42 30 53 43

Miljøteknologi
Sevil Afshar
sevaf@adm.dtu.dk
27 81 37 62

http://www.groendyst.dtu.dk/For-Studerende/GROeN-DYST-ambassadoerer
22 NOVEMBER 2017