Program for GRØN Uge 45

Uge 45 i november var der GRØN Uge på DTU. Husk at få integreret bæredygtighedsperspektivet i dine studie projekter, så du kan være med til GRØN DYST fredag d. 22. juni 2018.

I GRØN Uge, uge 45, kom tidligere GRØN DYST deltagere ud til forskellige forelæsninger rundt omkring på campus og inspirerede ved at fortælle om, hvordan det var for dem at deltage i tidligere GRØN DYST.

Man kunne i løbet af ugen nyde et stykke af GRØN DYST kagen, da vi delte ud af det grønne guld foran blioteket på hhv. Lyngby og Ballerup campus. Om onsdagen foregik der spændende Luch Talk med EnviDan på biblioteket, hvor der var gratis sandwich til dem som lyttede. Ugen sluttede af med GRØN DYST comedy Night i S-Huset på Lyngby campus om fredagen.

Mandag d. 6. november: Udstilling i biblioteket på Lyngby campus. Kageuddeling foran biblioteket kl. 12 på Lyngby campus. Oplæg på campus.

Tirsdag d. 7. november: Udstilling i biblioteket på Lyngby campus. Oplæg på campus.

Onsdag d. 8. november: Udstilling i biblioteket på Lyngby campus. Kageuddeling foran biblioteket kl.12 på Ballerup campus. Oplæg på campus.
EnviDan  holder lunchtalk i biblioteket i Lyngby. Gratis sandwich.

Torsdag d. 9. november: Udstilling i biblioteket på Lyngby campus. Oplæg på campus. 

Fredag d. 10. november: Udstilling i biblioteket på Lyngby campus. GRØN DYST Comedy Night med bl.a. Michael Schøt og Daniel Lill.

Hvem er EnviDan? Præsentationen der blev afholdt om onsdagen i uge 45 var med EnviDan, som er en skadinavisk virksomhed med lokationer i Danmark, Sverige og Norge. De foreskriver holistiske løsninger inden for vand, spildevand, energi og miljø og økonomisk rådgivning for den danske, norske og svenske sektor.

Kontakt

Kontakt

Bente Rasmussen
Kommunikationskonsulent
Afdelingen for Uddannelse og Studerende
45 25 12 15

Kontakt

Jeppe Dilling-Pedersen
Studentermedhjælper
Afdelingen for Uddannelse og Studerende
http://www.groendyst.dtu.dk/For-Studerende/Program-for-GROeN-Uge-45
22 NOVEMBER 2017