Hvad er GRØN DYST?

GRØN DYST er et uddannelsesinitiativ på DTU. Formålet er at sikre, at fremtidens ingeniører kan integrere aspekter af bæredygtighed, klimateknologi og miljø i deres arbejde.

GRØN DYST studenterkonferencen er din mulighed for at præsentere dit eget projekt. Konferencen giver dig en unik mulighed for at møde andre DTU studerende, og repræsentanter fra forskellige virksomheder, der alle arbejder professionelt med forskellige områder inden for bæredygtighed, miljø og klimateknologi.

På selve konferencen bliver der uddelt priser til de bedste projekter, som du f.eks. kan bruge til at nå endnu længere med dit eget projekt. GRØN DYST konferencen slutter festligt af med barbecue og hyggeligt samvær for alle konferencens deltagere.

Vil du være med?

For at deltage skal du have udarbejdet et projekt, som en del af dine studier på DTU, hvor temaerne bæredygtighed, klimateknologi eller miljø indgår. Du har frie rammer i forhold til, hvordan du inddrager temaet, så længe du kan forsvare, at projektet løser, eller bidrager til at løse, en grøn problemstilling. Du kan deltage med konkrete produktidéer, såvel som miljøvenlig mobilopladning, optimeringsprocesser eller forskningsresultater.

Alle studerende på DTU opfordres til at deltage med grønne projekter, uanset retning og uddannelsesniveau. Konferencen er også åben for udenlandske gæstestuderende ved DTU.

Næste GRØN DYST konference er d. 28. juni 2019. Vi glæder os til at se jer! 


Kontakt Grøn Dyst

Tlf.: 45251194
E-mail: groendyst@adm.dtu.dk
http://www.groendyst.dtu.dk/for-studerende/hvad-er-groen-dyst
15 NOVEMBER 2019