Find dit projekt

At finde på et projekt til GRØN DYST behøver ikke være besværligt eller svært. Her kan du læse om mulighederne og få inspiration til projektidéer.

På konferencen skal du deltage med et projekt, som du har lavet som en del af din uddannelse på DTU. Projektet skal tage udgangspunkt i dit eget fagområde og skal have bæredygtighed, miljø eller klimateknologi som omdrejningspunkt. 

Eksisterende kurser
Mange kurser giver allerede mulighed for GRØN DYST deltagelse. Tal med din nuværende underviser eller søg på www.kurser.dtu.dk. Nederst i kursusbeskrivelsen står der "Mulighed for GRØN DYST deltagelse" hvis kurset er oplagt til GRØN DYST.

Specialkursus
På DTU har du mulighed for at oprette et specialkursus. Indholdet af kurset aftales mellem dig og en vejleder som du selv er ansvarlig for at finde. Kurset kan f.eks. udføres i samarbejde med en virksomhed. Læs konkret om specialkurser i studiehåndbogen her.

Inspiration til projekter
Fra tid til anden får vi forslag fra virksomheder og alumner til projekter. Disse kan ses på Praktik- og Projektbank. Projekterne kan inkorporeres i et eksisterende kursus, eller udføres som specialkursus, bachelorprojekt eller speciale.

Kontakt GRØN DYST

Tlf.: 45251194
E-mail: groendyst@adm.dtu.dk
http://www.groendyst.dtu.dk/for-studerende/hvordan-tilmelder-jeg-mig/find-dit-projekt
18 AUGUST 2019