Tilmeld dig

Tilmeldingen til GRØN DYST 2018 er åben, og tilmeldingsfristen ligger onsdag d. 16 maj 2018. Du kan tilmelde dig her.

Har du problemer med at tilmelde dig? Følg nedenstående guide.

1. Tilmeld dig som en enkelt person, eller som en gruppe, hvis du har samarbejdet med andre på projektet.
Tutorial 1

2. Tilføj en titel. Skriv en kort og indspirende titel til dit projekt. Titlen vil blive brugt i konferencematerialet. Hvis du vil tilføje et gruppemedlem til et allerede eksisterende projekt, vælg "Choose existing team" og søg på projektets navn. 


3. Udfyld dine personlige informationer. Hvis du ikke er DTU studerende skal du undlade at udfylde "DTU study number".
Tutorial3

4. Skriv i hvilket kursus du har arbejdet på projektet. Det er også i orden hvis du har arbejdet på projektet siden kursets afslutning. Skriv blot hvor det startede og hvem der var dine vejleder.
Tutorial5

5. Skriv på hvilket niveau du arbejdede på dit projekt (bachelor kursus osv.). Angiv hvilket tema dit projekt dækker - de forskellige temaer er baseret på FN's 17 bæredygtighedsmål. Har du brug for mere plads skal du huske at klikke boksen af. 

6. Copy/paste en kort beskrivelse af dit projekt ind i feltet "Summary". Upload et abstract. Det er i orden at uploade et udkast, eller blot en blank side til at starte med. Bare husk at aflevere et endeligt abstract senest d. 17. maj. Husk at følge abstract skabelonen.

Tutorial7 

Hvis du har brug for at lave ændringer i dit abstract efter du har uploaded det skal du benytte dig af det link der er blevet sendt til dig i din bekræftelsesmail når du har fuldført tilmeldingen.

Kontakt Grøn Dyst

Tlf.: 45251194
e-mail: groendyst@adm.dtu.dk
http://www.groendyst.dtu.dk/for-studerende/hvordan-tilmelder-jeg-mig/tilmeld-dig
20 NOVEMBER 2018