Tænk stort - Tænk nyt - Tænk grønt

DTU arrangerer GRØN DYST, fordi det bliver vigtigere og vigtigere for dig som kommende ingeniør, at integrere bæredygtighed og miljø på samme måde som f.eks. økonomi også bliver integreret i mange projekter på DTU.

Hvert år kulminerer arbejdet med grønne og bæredygtige initiativer i undervisningen på DTU med en stor GRØN DYST studenter konference. Her har du som studerende mulighed for at præsentere dit grønne studieprojekt eller idé til et projekt inden for bæredygtighed, miljø og klimateknologi.

Bliv set og hørt

GRØN DYST er ikke kun en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde en pengepræmie, men i lige så høj grad en dag, hvor du som studerende kan eksponere dig selv og dine visioner til folk, der arbejder med samme problemstillinger som dig selv.

Du har her chancen for at stille skarpt på dine idéer og visioner. Det er ikke hver dag, at du har mulighed for at få branchens fulde opmærksomhed, så du kan få velkvalificeret sparring og et nyt netværk inden for dit kommende arbejdsfelt. Konferencen lukker og slukker med en barbecue i Grønnegården. 

Tak for en fantastisk GRØN DYST 2019! Hold dig opdateret om næste GRØN DYST her.

Kontakt GRØN DYST

Tlf.: 45251194
E-mail: groendyst@adm.dtu.dk
https://www.groendyst.dtu.dk/for-studerende
15 NOVEMBER 2019