For virksomheder

GRØN DYST er et uddannelsesinitiativ på DTU, som sætter fokus på bæredygtighed, miljø og klimateknologi i alle DTU´s uddannelser.

En gang om året kulminerer arbejdet med grønne og bæredygtige initiativer i undervisningen i GRØN DYST studenterkonferencen, hvor alle DTU’s studerende har mulighed for offentligt at præsentere deres visionære projekter og dyste om forskellige præmier.

I forbindelse med GRØN DYST kan din virksomhed sammen med os være med til at gøre en forskel ved bl.a. at lave innovative projekter. Næste GRØN DYST bliver afholdt fredag d. 28. juni 2019.

Læs mere om de forskellige samarbejdsmuligheder, ved at følge menupunkterne til venstre.

GRØN DYST 2010

”GRØN DYST-arrangementet var både vellykket og godt organiseret, og jeg er sikker på, at IBM gerne vil deltage næste år.” - Sven Kolstrup, direktør, IBM Danmark ApS, Senior Project Executive, Global Technology Services


”Det var særdeles positivt at se den virketrang og innovation, som de studerende havde lagt for dagen – og ikke mindst deres ildhu ved præsentationerne. Vi vil meget gerne fortsat deltage i arrangementet – og vil især gerne fortsætte dialogen med de studerende”. - Palle Weidlich, virksomhedskonsulent, Væksthus Hovedstadsregionen

http://www.groendyst.dtu.dk/for-virksomheder
18 JANUAR 2019